ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi

E-TWİNNİNG PROJEMİZ

IN SPRING,THE GAME IS OUTSIDE

Okulumuzun kurucu olduğu okul rehber öğretmenimiz Sinem HÜRMEYDAN FERİK'in yürütüğü "IN SPRING,THE GAME IS OUTSIDE" etwinning projemiz çıkış noktası  pandemi döneminin öğrencilerimiz üzerinde olumsuz etkileri;  ekran önünde öğrenmeyi yaşayan bir gençlik olmaları,yaparak yaşayarak öğrenme süreçlerinin aksaması, okullarda yeterince ders dışı etkinliklerin olmaması, öğrencilerin okula karşı olumlu tutum geliştirememeleri. Amacımız sosyal etkileşimlerini artırarak sınırlarını aşmak, iletişime geçmelerini sağlamak ve fırsatlar tanıyarak düşüncelerini ifade etme becerileri geliştirmek, yapacağımız etkinliklerle de farklı yaşam deneyimi sağlamak ve yeni oluşturacağımız oyunda fikirlerini deneme imkanı sunmaktır. Eylemsel olarak amacımız okul bahçelerimizde şifreli bulmacalarla dolu oryantiring parkurunun ve fiziksel eylem gerektiren oyunların olduğu bir oyun düzeneği oluşturmak. Okullarımızda öğrencilerimizle beraber oluşturacağımız bu oyunun okullarımızın iklimini değiştireceğini ve öğrencilerin okula karşı tutumlarının olumlu yönde değişeceğini düşünüyoruz.

Proje videomuza yukardaki e-twinning menüsünden ulaşabilirsiniz.

Yayın: 27.04.2022 - Güncelleme: 05.05.2022 11:28 - Görüntülenme: 495